تهران - شهرک غرب
44444631::44406760::44444632
09122892050 ::09126993977
آموزشگاه آراناب و گیتی نما
نکاتی که باید در زمان رول کردن رولت در نظر بگیریم:
اول باید ضخامت کیک رولت را کم در نظر بگیریم ، هرچه ضخامت کیک رولت کمتر باشد در نتیجه بهتر رول میشود
دوم پیش از رول کردن اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از داغی آن کم شده باشد.
سوم کیک رولت را پس از خارج کردن از قالب روی دستمال نخی قرار دهید
این موارد رو رعایت کنید حتما کیک رولت خوب رول میشود
جایگاه آشپزی در فرهنگ ایران
ایران تنها یک کشور نیست؛ بلکه یکی از مهمترین سرمایههای تمدنی تاریخ بشر می باشد.
زمانی با خلق اثری هنری بر ظروف غذا، رنگ و لعابی منحصر بفرد پدید میآمد تا غذاها در آن سرو شود، سفرههای پارچهای با نقوش خورشید و زندگی روی زمین پهن میشد و آداب زیبایی مثل شستن دستها در ظروف مسی، میل کردن غذای در پیش رو و عدم دستدرازی در سفره برای پیش، هنگام و پس از صرف غذا برگزار میشد. غذا در ایران فقط جنبه سیر کردن نداشته است؛ غذای ایرانی با نوع طبخی که دارد، زمانی که باید برای آن صرف کنید و ترکیبات خوراکیاش مدیتیشن، درمان و آرامش بوده است.
اگه به دنبال آموزشگاه آشپزی در آیت الله کاشانی هستید ما به شما دوستان در محله آیت الله کاشانی در نزدیکی آیت الله کاشانی آموزشگاه آراناب و گیتی نما رو پیشنهاد میدهیم حتما یکبار تجربه کنید
اهمیت آموزش در بهترین آموزشگاه آشپزی آیت الله کاشانی
آیا تا حالا به این فکر کردید که آشپزی از چه زمانی آغاز شد؟ در واقع این هنر خوشمزه، قرن هاست که به یک بخش طبیعی از زندگی تمام انسانها تبدیل شده و کسی از خود نمی پرسد چه شد که بشر اولین غذای خود را درست کرد؟
از زمانی که انسان های اولیه آتش را کشف کردند و با شکار آشنا شدند، پختن غذاهای ساده مثل گوشت کباب شده را نیز آموختند؛ اما از آن زمان هزاران سال می گذرد و اکنون آشپزی پیشرفتی همچون برق و باد دارد
و هر روز تکنیکهای جدیدی از این هنر جذاب و خوشمزه به وجود می آید و جالب اینجاست که امروزه هنر آشپزی به قدری پیشرفت کرده است
که دیگر طعم و تازگی غذا تنها عامل تعیین کننده در کیفیت یک غذا نیست؛ بلکه نحوه گارنیش غذا یا همان بشقاب آرایی، احتساب ارزش غذایی و در نظر گرفتن فوائد غذا برای بدن، استفاده از موادی که باهم سازگاری دارند و از این قبیل موارد نیز در آن دخیل هستند.
کلمات کلیدی