پونک
44444631::44406760::44444632
09122892050 ::09126993977
آموزشگاه آراناب و گیتی نما
مجتمع اموزشی پونک
از طریق ما راحت دیپلم بین المللی بگیرید و دانشجو شوید
اگر قصد مهاجرت دارید ما را انتخاب نمایید
آراناب اولین مجتمع آموزشی فنی هنری آنلاین در ایران
(با مجوز سازمان فنی حرفه ای و وزارت کار ، ارائه 100 دیپلم بین المللی و بیش از 90 واحد درسی)
*مدیریت خانواده (مدیریت، سالم زیستن، هنردرخانه)
*مدیریت آموزشی (مدیریت آموزشگاه، پداکوژی، مربیگری)
*صنایع غذایی(آشپزی درجه 1و2، آشپزی مدرن، سنتی و...)
شیرینی پزی درجه1و2، شیرینی تروخشک، کیک های تولد، کافی شاپ، فست فود، میوه آرایی، شمع، روبان دوزی و ...
آیین همسر داری، آداب معاشرت وپذیرایی، اقتصاد و...
با مدیریت سرکار خانم حافظی مجری صدا و سیما و کارشناس ارشد بین المللی سرکار خانم دکتر حمیدی
گیتی نما آراناب
*کامپیوتر *آشپزی
*گردشگری *کافی شاپ
*جهانگردی *شیزینی پزی
*تصویر سازی *مدیریت خانواده
*برنامه نویسی *مدیران آموزشگاه
*مدیر تور و دفاتر *مربیگری(پداکوژی)
*طبیعت گردی(اکوتوریسم)
(مدیر و موسس خانم حمیدی (مدیر و موسس خانم حافظی
دکترا و استاد دانشگاه مجری صدا و سیما
کارشناس بین الملل) داور جشنواره ها و کارآفرین برتر)
به احتمال زیاد شما هم مثل ما از عاشقان و علاقمندان هنر آشپزی هستید و به جستجوی یادگیری و آموزش آشپزی هستید
اگر می خواهید آموزش آشپزی را به صورت جدی دنبال کنید و در جستجوی بهترین آموزشگاه آشپزی در پونک به همراه مدرک معتبر بین المللی و سازمان فنی و حرفه ای هستید،
به جای درستی آمده اید! چه یک آشپز خبره باشید و چه یک فرد علاقه مند به آشپزی که می خواهد مهارتهای خود را بهبود ببخشد، ما در آموزشگاه آشپزی بین المللی سرآشپزان انواع دوره های آشپزی از مبتدی تا پیشرفته و تخصصی را به صورت کلاس های آنلاین و کلاس های حضوری برگزار می کنیم.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا باید در کلاس آشپزی معتبر ثبت نام کنید. هر کسی این شانس را دارد که به یک آشپز حرفه ای تبدیل شود و غذاهایی خوشمزه درست کنه که همه را تحت تأثیر خود قرار دهد.
ما حتی میتونیم نیازهای خود را از طریق رستورانهای مختلف برطرف کنیم، اما یادگیری مهارت آشپزی ضرری ندارد.
برای آشپزی در ظروف مسی باید دقت کنید که قسمت داخلی ظروف مسی با لایه های محافظی از جنس استیل، قلع یا فلزات مشابه حتما پوشانده شده باشد.
اگر این لایه بر اثر استفاده مکرر یا ناصحیح از بین برود و ماده ی غذایی بیشتر با مس ترکیب گردد موجب مسمومیت می شود. پس به لایه های محافظ کننده این ظروف دقت کنید.
از طرف دیگر غذاهای اسیدی در این ظروف نپزید زیرا باعث آزاد شدن مقدار زیادی مس در غذا می شود
کلمات کلیدی