گیشا
44444631::44406760::44444632
09122892050 ::09126993977
آموزشگاه آراناب و گیتی نما
مجتمع اموزشی گیشا
از طریق ما راحت دیپلم بین المللی بگیرید و دانشجو شوید
اگر قصد مهاجرت دارید ما را انتخاب نمایید
آراناب اولین مجتمع آموزشی فنی هنری آنلاین در ایران
(با مجوز سازمان فنی حرفه ای و وزارت کار ، ارائه 100 دیپلم بین المللی و بیش از 90 واحد درسی)
*مدیریت خانواده (مدیریت، سالم زیستن، هنردرخانه)
*مدیریت آموزشی (مدیریت آموزشگاه، پداکوژی، مربیگری)
*صنایع غذایی(آشپزی درجه 1و2، آشپزی مدرن، سنتی و...)
شیرینی پزی درجه1و2، شیرینی تروخشک، کیک های تولد، کافی شاپ، فست فود، میوه آرایی، شمع، روبان دوزی و ...
آیین همسر داری، آداب معاشرت وپذیرایی، اقتصاد و...
با مدیریت سرکار خانم حافظی مجری صدا و سیما و کارشناس ارشد بین المللی سرکار خانم دکتر حمیدی
گیتی نما آراناب
*کامپیوتر *آشپزی
*گردشگری *کافی شاپ
*جهانگردی *شیزینی پزی
*تصویر سازی *مدیریت خانواده
*برنامه نویسی *مدیران آموزشگاه
*مدیر تور و دفاتر *مربیگری(پداکوژی)
*طبیعت گردی(اکوتوریسم)
(مدیر و موسس خانم حمیدی (مدیر و موسس خانم حافظی
دکترا و استاد دانشگاه مجری صدا و سیما
کارشناس بین الملل) داور جشنواره ها و کارآفرین برتر)
کوفته از جمله غذاهای اصیل ایرانی میباشد که درست کردن آن فوت و فن های زیادی لازم دارد . درست کردن یک کوفته خوشمزه نیاز به تجربه و مهارت بالایی برای بانوان دارد. هنگام اضافه کردن کوفته ها به سس باید ابتدا سس جوشان باشد سپس زیر آن را کم کنید و یکی یکی کوفته های آماده را اضافه کنید. به هیچ وجه درب قابلمه را در ۱۰ دقیقه اول نبندید.هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره. گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله خوب انتخاب شود. نسبت استفاده گوشتها نصف و نصف خواهد بود.آب پیاز باید کاملا گرفته شود. لپه و برنج باید نیم پز شده باشد. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.
کلمات کلیدی